Nieuws van de Bevers

bever-doe-dag

27 mei

Afgelopen zaterdag was er de bever-doe-dag 2018! Bevers uit de hele regio kwamen samen om toffe spellen te spelen met elkaar en met dit heerlijke weer een lekker waterijsje te eten!

 

stormbaan

27 mei

Vorige week hadden de bevers hun opkomst in de middag, zodat de leiding tijd had om een gave stormbaan in elkaar te pionieren. Nadat we een warming up gedaan hebben konden de bevers over de baan heen. Na een lange limo pauze met een klein spelletje, hebben we in 2 teams gekeken welk team er het snelst over de baan heen kon. Na de opkomst hebben de bevers ook nog aan hun ouders kunnen laten zien hoe ze over de baan moesten.

Weekendje

27 mei

Het is alweer een tijdje terug maar 3 en 4 maart hadden de bevers een weekendje op de Orion. Tijdens het weekend kregen ze gezelschap van Ragnar en Sigrún, twee Vikingen uit het jaar 900 die in onze tijd terecht gekomen waren. De bevers zijn getraind als Vikingen zodat ze Ragnar en Sigrún konden helpen om terug te keren naar hun eigen tijd. Hiervoor hebben ze gehandeld, Viking schilden versierd, het burchtenspel gespeeld, ‘s avonds op zoek gegaan naar runenstenen, een smokkelspel gespeeld en dingen geleerd tijdens de Viking quiz.

Voor foto’s van het weekendje en meer, ga naar: …

Meer berichten: