Overvliegen 2012

01 okt

Afgelopen zaterdag zijn de kinderen die oud genoeg waren overgevlogen naar de volgende speltak. Na een goed spelletje tweelingtikkertje met alle speltakken begaven we ons naar een evenwichtskoord dat hoog in de bomen was gespannen. Tsja, overvliegen doe je niet zomaar, dat is een uitdaging!

Alle bevers hadden het lef tot bovenin de boom te klimmen om vervolgens (gezekerd door onze zekermeisjes) over het koord van boom naar boom te lopen, waarna ze verwelkomd werden door de welpen. De oudste welpen gingen ook heel vlot hoog in de bomen richting de scouts. Twee scouts en een leiding stapten over het koord richting de explorers, waarna ze direct op traditionele wijze tot explorer(begeleiding) werden geslagen, namelijk met een natte prei. Tot slot ging één explorer naar de stam, en heeft ook een remisestamlid zich officieel aangesloten bij het bestuur.
Helaas was er ook een uitvlieger, explorerbegeleiding Job, die toch ook wel even de boom in moest.

Nadat alle kinderen en leiding waren overgevlogen/-gestapt naar hun nieuwe speltak hebben we met een oorverdovend ‘Tot volgende week!’ afgesloten. We wensen iedereen veel plezier bij zijn of haar nieuwe speltak!

– Minke

Bekijk de foto’s in het nieuwe fotoalbum!

Geen reacties

Laat een reactie achter: