Nieuws van de Remisestam

Overvliegen 2017

09 okt

Het grootse jaarlijkse spektakel is weer achter de rug: het overvliegen! Een belangrijk moment voor veel jeugdleden (en stafleden ook trouwens).

Dit jaar hebben we een gigantische water glijbaan gebouwd die uitkwam in een luxe en verwarmde jacuzzy (met een beetje fantasie dan). We hebben veel regen gehad, maar gelukkig hadden we een strand-thema om het slechte weer te compenseren. Overvliegen was dit jaar weer een groot succes!

Alle foto’s kun je vinden door hier te klikken

Of hier, dat mag ook!

 

Jantje Beton

09 mrt

Van maandag tot en met vrijdag gingen scouts, explorers, stam en staf elke avond langs de deuren om te collecteren voor Jantje Beton. Met z’n allen hebben ze vele wijken afgelopen en wel 2525,32 euro opgehaald! Dat is bijna 300 euro meer dan vorig jaar! Iedereen deed dan ook ontzettend zijn best, want na het collecteren was er, zoals de traditie voorschrijft, warme chocolademelk met frikadellen.
Zaterdagochtend hebben alle bevers en welpen hun allerliefste gezichtjes opgezet en voor onze groep gecollecteerd op Seinhorst. Ondanks de regen en de koude wind hebben we wel 454,30 euro opgehaald en dat is ook meer dan het jaar ervoor! Van dit geld kunnen we weer heel veel hele leuke dingen doen, we zijn trots op jullie!

 

 

 

 

Klik op de link om de foto’s te zien: https://picasaweb.google.com/113627229625096524206/JantjeBeton?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPnGpbGtx_KGwgE&feat=directlink

 

Blowkarten Remisestam

10 mrt

Op 10 maart is de remisestam gaan blowkarten in Wijk aan Zee. Terwijl het in Hilversum nog regende, begon de zon het strand al op te warmen. Na een beknopte instructie was het advies: ‘gaan’!

Een lekkere wind zorgde ervoor dat we over het strand ‘sjeesden’. Mooie achtjes heen en weer en dat een uurtje lang. Na afloop cola en cola light maar toen het zonnetje achter de wolken verdween, was een warme choco beter op zijn plaats geweest.

We hebben ook nog filmpjes gemaakt, Lees verder…

Meer berichten: