Nieuws van de Stam

Overvliegen 2017

09 okt

Het grootse jaarlijkse spektakel is weer achter de rug: het overvliegen! Een belangrijk moment voor veel jeugdleden (en stafleden ook trouwens).

Dit jaar hebben we een gigantische water glijbaan gebouwd die uitkwam in een luxe en verwarmde jacuzzy (met een beetje fantasie dan). We hebben veel regen gehad, maar gelukkig hadden we een strand-thema om het slechte weer te compenseren. Overvliegen was dit jaar weer een groot succes!

Alle foto’s kun je vinden door hier te klikken

Of hier, dat mag ook!

 

Boerenkooltocht

27 jan

BoerekooltochtAfgelopen zaterdag was de eerste groepsactiviteit van het nieuwe jaar: de BoKoTo! Alle speltakken hebben meegelopen in een tocht waarbij ze onderweg gave spellen konden spelen. Daarna hebben we met z’n allen, zoals het hoort, boerenkool met jus, spekjes en worst gegeten. Ook hebben we met de hele groep explo Lars toegezongen, waarna hij ter gelegenheid van zijn verjaardag de hele groep op ijs heeft getrakteerd. Het was een toffe middag, de foto’s staan op onze fotowebsite.

Zwerkbal

15 mei

Vanavond hebben we met de Explorers en de Stam gezellig zwerkbal gespeeld. Natuurlijk moesten er eerst bezems gemaakt worden. Hierna hebben we drie potjes gespeeld met in elk team zowel stammers als explos. Na een verhitte strijd en twee gelijk eindigende spelen is het laatste spel in het voordeel uitgevallen van een van de teams.

IMG_20150515_205002IMG_20150515_204941

Meer berichten: