Nieuws van de Welpen

Lekker naar de kinderboerderij!

09 jan

Vandaag zijn we met alle welpen (en de leiding natuurlijk) naar boerderij de Huydecoper in Amerpoort gegaan. De welpen mochten zelfs bepaalde taakjes uitvoeren, zoals de dieren voeren, de paarden en ezels borstelen en de varkens invetten. Het was zo briljant dat we gelijk een half uur aan onze opkomst hebben vastgeplakt (ook wel uitloop genoemd). Gelukkig stond de nieuwjaarslunch al klaar toen we terugkwamen op de orion.

nou, leuk dat je dit hebt gelezen, groetjes thuis! oh en de fotos staan hierzo

Installeren

06 dec

Oeps, we waren zomaar vergeten het meest officiele en tegelijkertijd meest feestelijke moment van de welpen op de website te zetten: het installeren. We mochten 3 nieuwe welpen verwelkomen! Check de foto’s op onze smugmug (dat is een soort fotowebsite voor hippe mensen)

Sinterklaas bij de bevers en welpen

06 dec

Op 2 december kwamen er opeens 2 pieten aangelopen bij de bevers en de welpen. Ze waren hun pakjes kwijt! Ze hadden lang gezocht, maar ze nergens gevonden. De bevers en de welpen hebben met spelletjes stukken van een foto verzameld. Daardoor konden de pieten de pakjes terugvinden voordat Sinterklaas erachter kwam. Daarna kwam Sinterklaas langs en hebben we gezellig liedjes gezongen en pepernoten gegeten. Bekijk de foto’s hier!

Meer berichten: