Welpen op kamp!

15 mrt

Vandaag was het zo ver. Het eerst weekendje van het jaar. Het was duidelijk dat iedereen er enorm zin in had want we hadden wel 30 kinderen mee op dit weekendje.
We zijn met z’n alle naar Naarden Vesting gefietst. Dit was best een heel eind maar alle  welpen konden hartstikke goed fietsen. Natuurlijk hadden we ook mazzel met het weer. In Naarden Vesting hebben we een spel gedaan en zijn we naar het Naarden Vesting museum geweest. Hier hebben we gekeken hoe een kanon werd afgeschoten en mocht je zelf ook een waterkanon maken.
Eenmaal terug op de Orion hebben we lekker gegeten. En niet gewoon, nee spaghetti met een schaar. Omdat Pippi Langkous het ook altijd zo doet. Dit vonden de meeste wel een beetje raar maar vooral erg leuk om te doen. Na het eten hebben we een spel gedaan en liedjes gezongen bij het kampvuur. Daarna gingen de welpen naar bed. De aller oudste mochten nog even bij het kampvuur blijven zitten en toen was het toch ook tijd om naar bed te gaan. Om 02:00 werd Eveline nog even verrast door wat ketende en snoepende welpen, Thijmen en zijn vrienden. Maar helaas voor hen moesten ze toch weer gaan slapen van de leiding.
De volgende dat was ook een drukke dag. We hebben opgeruimd, mega koekjes gebakken, suiker huisjes gemaakt en levendstratego gespeeld. En toen werd iedereen al weer opgehaald.
Wij vonden het een geslaagd weekend!
Jullie hopelijk ook!

 

Geen reacties

Laat een reactie achter: